Ik ga op vakantie en neem mee? Lees onze bagage tips!

Ik ga op vakantie en neem mee? Lees onze bagage tips!

Reizen kan voor veel mensen als stressvol worden ervaren. Zeker in de aanloop naar de vakantie schiet een gemiddelde Nederlander in de stress. We willen namelijk niks vergeten en zoveel mogelijk genieten van de welverdiende vakantie. Een goede manier om de stress te verminderen is door het gebruiken van de juiste reiskoffer of reistas op wielen. Dit in combinatie met inpak kubussen en andere reisgadgets wordt het al een stuk minder stressvol. Bij het kiezen van de juiste koffer moet je rekening houden met een aantal zaken, zoals het aantal dagen dat je gaat reizen, waar ga je naartoe en welk type vervoer gebruik je.

De voordelen van een trolley

Wanneer je lekker op vakantie gaat en wilt genieten kies je het beste voor een trolley. Een trolley heeft namelijk wieltjes waardoor je je bagage eenvoudig kunt verplaatsen. Trolleys zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Voor een korte citytrip of lange reis van enkele maanden. Ten opzichte van een rugzak heeft een trolley veel extra voordelen. Naast persoonlijk gemak is een trolley ook veiliger en beter bestand tegen slechte weersomstandigheden. Bij een reis naar een warm klimaat hoef je ook niet bang te zijn dat je rug helemaal bezweet is door het dragen van een zware backpack. Ook als je alleen met handbagage reist kun je kiezen voor een handzame trolley.

Koffers voor een vliegvakantie

Je kunt op verschillende manieren op reis. Met de trein, auto, fiets of met het vliegtuig gaan we graag naar onze favoriete bestemming. Als je reist met het vliegtuig heb je de keuze uit een aantal mogelijkheden. Zo kun je reizen zonder bagage, met (alleen) handbagage of met ruimbagage. Vaak wordt deze bagage keuze gemaakt door de bestemming waar je naartoe gaat en voor hoe lang. Voor korte citytrips binnen Europa reizen we het liefst met alleen handbagage. Verre reizen voor langere tijd doen we het liefste met ruimbagage eventueel aangevuld met handbagage. Bij het oversteken van de oceaan naar de United States kiezen we vaak voor een reiskoffer Amerika met TSA slot. Je wilt namelijk wel veilig op reis en je bagage goed afsluiten. Wanneer je naar Amerika gaat kun je het beste de koffer afsluiten met een TSA slot.

Multifunctionele bagage

Gelukkig koop je reisbagage niet voor een enkele reis. Een goede koffer of reistas gaat jaren mee en kun je meenemen op verschillende soorten vakanties. Zeker wanneer je meerdere modellen hebt kun je per reis kiezen welke je wilt gebruiken. Ook voor korte weekendjes weg of een nachtje weg kun je dan je trolley of tas weer meenemen.