Een klein aantal dagen ertussenuit? Dit zijn je opties!

Een klein aantal dagen ertussenuit? Dit zijn je opties!

Wil je nog snel voor de drukte een aantal dagen op vakantie? Waarschijnlijk denk je dat je dan weinig opties meer hebt. Door het landelijk personeelstekort en de grootte drukte op de luchthavens kan het soms lastig zijn om een mooie aanbieding te vinden om er een aantal dagen tussenuit te knijpen. Toch zijn er nog voldoende mogelijkheden om een leuke vakantie of stedentrip te vinden waar je helemaal tot rust kunt komen. Door goed te zoeken en alternatieve bestemmingen te bekijken vind je altijd wel een reis die aansluit bij je wensen.

Vertrek vanaf een rustige luchthaven

In Duitsland en België is het stukken rustiger op de luchthavens en vanuit Nederland kun je hier prima naartoe reizen. Door te vertrekken vanaf een naastgelegen vliegveld heb je ineens meer vakantie opties waar je uit kunt kiezen. Maar ook in Nederland zijn een aantal vliegvelden waar het op dit moment nog steeds erg rustig is. Zo kun je vliegen vanaf Eelde en hoef je niet bang te zijn dat je je vlucht mist. Ook vanaf de rustige vliegvelden kun je reizen naar mooie Europese bestemmingen, zoals bijvoorbeeld Mallorca. Een prachtig eiland in de Middellandse zee waar je verschillende opties hebt om te overnachten. Wil je meer zien van dit mooie eiland? Bekijk dan eens de auto huren Mallorca tips en scheur het hele eiland over. Een prima bestemming wanneer je een klein aantal dagen wilt genieten.

Pak de trein naar een mooie bestemming

Het reizen met de trein wordt steeds populairder. Dit is ook niet zo gek, want treinen is in steeds meer landen mogelijk. De internationale verbindingen worden steeds verder verbetert en zo kun je vanuit Nederland naar diverse mooie bestemmingen vertrekken. Een groot voordeel bij het reizen per trein is dat je overal kunt uitstappen als je dit zou willen om meerdere steden te bezoeken. De internationale treinen stoppen op de meest mooie plekken waar je voor een paar uurtjes of dagen van kunt genieten. Ook het kopen van een treinkaartje kun je gewoon bij de Nederlandse spoorwegen doen. Je hoeft alleen aan te geven waar je wilt vertrekken en wat je eindbestemming is.