Om deze redenen moet je jouw kussen meenemen op vakantie!

Om deze redenen moet je jouw kussen meenemen op vakantie!

Staat de vakantie weer voor de deur of na een lange tijd eindelijk heerlijk naar de zon, zee of strand voor een welverdiende break? Natuurlijk is er even tussenuit een heerlijkheid, maar er ligt eventueel ook een blokkade op de loer. Een heerlijke nieuwe omgeving, luxueuze hotel met een echt hotelbed klinkt als een ware verwennerij en bij de meeste hotels kunt u dit ok verwachten.

Des al niet te min, kan uw nachtrust behoorlijk tegenvallen door een minder bed, of een  minder dan ideaal hoofdkussen. Bij hoofdkussen luistert het natuurlijk nogal nauw en heeft ieder een eigen behoefte, maar in je vakantie wakker worden met een zere nek is verre van gewenst. Daarom is een goed advies om uw eigen hoofdkussen mee t brengen tijdens uw break of wellicht een goed en nieuw hoofdkussen tegen nekpijn aan te schaffen.

Hoofdkussen tegen nekpijn

De beste hoofdkussens tegen nekpijn zorgen ervoor dat u comfortabel wakker wordt. Lees verder voor de beste tips in en kussen te kopen tegen nekpijn.

Wakker worden met een pijnlijke nek is een rot manier om de dag te beginnen. De beste hoofdkussens tegen nekpijn bieden steun op alle juiste plaatsen, zodat uw schouders en spieren de hele nacht in de juiste positie liggen. Nooit meer wakker worden met pijnlijke schouders, stijve nek en hoofdpijn. Hiervoor zou een zijslaapkussen ideaal kunne zijn.

Onze nek en rug hebben meer aandacht nodig dan ooit, nu zovelen van ons thuis werken en onze vrije tijd doorbrengen met staren naar onze telefoon. "In mijn 20 jaar klinische ervaring heb ik nog nooit zoveel jonge mensen met nekpijn behandeld", zegt Jan Broers, fysio expert. "Dat moet wel iets te maken hebben met de mobiele scherm generatie. Het is een groot probleem en het gaat niet weg."

Het juiste ondersteunende kussen zou het verschil kunnen maken - maar in plaats daarvan slapen we jarenlang op hetzelfde slappe oude kussen. "Bedenk hoeveel uur je elke week slaapt," zegt Gary. "Je auto heeft een jaarlijkse APK, maar hoe vaak doe je een APK van je kussen? Het is letterlijk, laten we wachten tot het versleten is!"

Een hoofdkussen mee op vakantie welke zorgt voor een heerlijke nachtrust en je niet op staat met nekpijn kan je vakantie van een zware dobber veranderen in een heerlijke break waar je volledig tot rust bent gekomen.