Budgetproof het beste nachtje weg scoren doe je zo!

Budgetproof het beste nachtje weg scoren doe je zo!

Op zoek naar een leuk cadeau om aan je partner te geven? Of wil je samen met een vriendin een nachtje erop uit maar willen jullie allebei niet te veel geld uitgeven? Dan hebben we goed nieuws! Dit hoeft ook helemaal niet. In dit blogartikel ontdek jij hoe je zo goedkoop mogelijk een hotelovernachting boekt. We geven je tips en tricks over de beste manieren om binnen je budget te blijven terwijl je wel lekker kunt genieten van dat nachtje weg. Lees snel verder als je wilt weten hoe je dit het beste aanpakt!

Last but not least

Soms kunnen hotels hun kamers goedkoper aanbieden als ze nog niet volgeboekt zijn en het moment nadert waarop ze hun kamers moeten verhuren. Ze willen natuurlijk liever geen totale leegstand en daardoor géén omzet draaien. Overweeg om op het laatste moment te boeken om te profiteren van eventuele last-minute aanbiedingen. Je loopt hierbij natuurlijk wel het risico dat de hotels wél volgeboekt zijn. Dit is voornamelijk een goede optie wanneer je locatie onafhankelijk bent en je zin hebt in een spontaan weekend.

Zoek naar kortingscodes en kortingscodesites

Er zijn tal van websites met een goede hotel aanbieding. Je moet alleen wel even wat meer tijd investeren in het vinden van de juiste websites. Als je ze eenmaal hebt gevonden kun je vaak profiteren van flinke kortingen. Soms vind je het op de website van een hotel zelf en soms op derde partij websites. Dit is absoluut een slimme manier van besparen op je hotelovernachting. Met een beetje geluk scheelt het je zo 10 tot 30%! 

Boek een kamer met minder voorzieningen

Sommige hotels bieden kamers met minder voorzieningen aan, zoals geen minibar of een kleiner tv-scherm, tegen lagere tarieven. Als je niet van plan bent om veel tijd in je hotelkamer door te brengen en je kunt doen zonder sommige van de extra voorzieningen, kan het boeken van een kamer met minder voorzieningen een manier zijn om te besparen op je hotelkosten. Het gaat uiteindelijk om de overnachting, de persoon met wie je bent én hoe jullie verder invulling geven aan de tijd right?

Als je bovenstaande tips volgt, je flexibel opstelt en de tijd wil nemen om op zoek te gaan naar een goede deal weten we zeker dat je binnenkort met veel plezier kunt genieten van een nachtje weg samen met de persoon met wie je dit graag wilt doen. Wellicht vind je wel zo’n goede deal dat je hem of haar zelfs kunt verrassen met de overnachting!