Satijn hotel beddengoed, de beste kwaliteit

Satijn hotel beddengoed, de beste kwaliteit

Het luxe hotel beddengoed of bedtextiel is vaak met lichte strepen is gemaakt van het beste Egyptische extra langstapelige katoen en overtuigt door zijn lichte gewicht en hoge volume. De reeds genoemde extreme duurzaamheid en daaruit voortvloeiende lange levensduur, die eigenlijk alleen was voorbehouden aan hotels, is nu ook beschikbaar voor particuliere klanten.

U kunt dit hotel beddengoed zonder problemen wassen op 95°C (gekleurd met gekleurd wasmiddel) en u zult merken dat de huidvriendelijke werking van het hoogwaardige satijn u telkens opnieuw zal verwennen.

Echt Satijn-Hotel beddengoed is gemaakt van 100% Mako katoen van Egyptische Giza-garens, die supergekamd, gemerceriseerd en zeer verfijnd zijn. Het gewicht van dit beddengoed is ongeveer 125 g/m². In wit, zilver of champagne en beschikbaar in veel verschillende kleuren.

Niet te vergeten, damast hotel beddengoed

Het hotel damast bedlinnen met een gewicht van ca. 150 g/m², een mooi streepdessin en het tijdloze design is gemaakt van mako damast (100% gekamd katoen). U kunt kiezen tussen wit, abrikoos, blauw en goud, geheel naar uw smaak. Het ongelooflijk zachte, donzige en vormvaste hotelbeddengoed zorgt voor een onvergelijkbare feel-good factor die u nooit meer wilt missen.

Satijnen hotel beddengoed

Het hotel beddengoed van Mako-satijn met een bijzonder hoge draaddichtheid, die zorgt voor een glad oppervlak, heeft een prachtige permanente glans. Het satijnen beddengoed is verkrijgbaar in wit, zilver of champagne, met horizontale strepen of effen en elegant. De hotel kwaliteit garandeert een lange levensduur en een constant glad bedlinnen of beddengoed. Bij regelmatig wassen op de juiste manier en bij gebruik van een goede matrasbeschermer is hotel beddengoed zeer duurzaam.

Tips voor het onderhoud van hotel beddengoed

Als het nieuw bestelde hotel beddengoed aankomt, moet u het op lage temperatuur wassen voordat u het voor het eerst gebruikt. Zo krijgt u nog soepeler beddengoed dat u nooit meer wilt verschonen.

U moet ook overwegen verschillende kleuren linnengoed te wassen, ze moeten altijd apart worden gewassen. Volg ook de onderhoudsinstructies op het etiket. De hoeveelheid wasmiddel heeft een directe invloed op het uiterlijk en de levensduur van het linnengoed.

Sterk vervuild hotel beddengoed moet worden geweekt en vervolgens een normaal wasprogramma doorlopen. Als de vlekken nog steeds niet zijn verdwenen, moet u wellicht uw toevlucht nemen tot agressieve speciale wasmiddelen.