Een pasjeshouder? Super handig voor op vakantie!

Een pasjeshouder? Super handig voor op vakantie!

Waarom zou je een pasjeshouder kopen?

Je moet zeker een pasjeshouder kopen als je al jouw kaarten elke dag met gemak wil meenemen op vakantie. Pasjeshouders zijn draagbaar, een veiligere manier om jouw kaarten te dragen en ook erg stijlvol. Het kan verschillende soorten kaarten dragen, zoals creditcards, bankpassen, identificatiekaarten, rijbewijzen, winkelkaarten en nog veel meer. Sommige ontwerpen van pasjeshouders kunnen ook geld dragen. Een pasjeshouder is geweldig voor situaties waarin je niets bij je wilt hebben dat zwaar en vervelend is wanneer je uitgaat. Omvangrijke portefeuilles zijn meestal de dingen die mensen ongemakkelijk vinden om mee te nemen, omdat ze uitpuilen op het oppervlak van hun broek. Soms veroorzaken omvangrijke portefeuilles ook beperkingen in bewegingsvrijheid wat maakt dat je niet goed kunt zitten of je benen niet goed kunt strekken en minder comfortabel zit. Een pasjeshouder heeft geen van die problemen.

Een pasjeshouder is slank

Wat een pasjeshouder geweldig maakt is het formaat. Pasjeshouders zoals een secrid wallet zijn zeer slank en klein. Het is meestal iets groter dan de gemiddelde kaart, en misschien niet eens zo dik als jouw telefoon. Zo kun je jouw pasjeshouder in jouw zak stoppen zonder dat je merkt dat hij er is. Het zal geen bobbel op het oppervlak van jouw broek creƫren en je zult ook in staat zijn om meer dingen te dragen in dezelfde zak waar je jouw pasjeshouder hebt. Daarnaast heb je pasjeshouder die automatische geopend worden als je er op drukt. Op deze manier komen je pasjes een voor een naar boven geschoven. Je kunt dan makkelijk het pasjes pakken dat je nodig hebt, zonder door het slanke formaat te hoeven zoeken naar het juiste pasje.

Een pasjeshouder is veiliger

Een pasjeshouder of pasjes portemonnee bieden ook de nodige bescherming die jouw pasjes nodig hebben. Die van metaal zijn meestal de stevigste pasjeshouders die je op de markt kunt krijgen. Het metalen oppervlak voorkomt dat jouw kaarten tegen scherpe of stompe randen stoten. Dit zal voorkomen dat jouw kaart eventuele stoten of krassen oploopt. De reden waarom je niet wilt dat je pasje schade oploopt, is dat beschadigde pasjes vaak onbruikbaar zijn zodra ze vervormd en verbogen raken. 

Een grote verscheidenheid aan stijlvolle ontwerpen

Een pasjeshouder is aanzienlijk stijlvoller dan een portemonnee. Het formaat alleen al geeft een soort minimalistische uitstraling. Daarnaast worden pasjeshouders ook gemaakt van verschillende materialen. De metalen pasjeshouders zien er bijvoorbeeld veel moderner en minder opvallend uit dan de traditionele lederen pasjeshouders. Tegenwoordig zijn metalen pasjeshouders erg populair mede omdat je de pasjeshouders kunt laten graveren om ze verder te personaliseren voor jouw persoonlijke of zakelijke gebruik.