Dit zijn de top 3 luxe all inclusive hotels van Turkije

Dit zijn de top 3 luxe all inclusive hotels van Turkije

Nu de grote reisbeperkingen zijn opgeheven, en de rust in de onzekere tijden is teruggekeerd worden er weer veel vakantieplannen gemaakt. Waar we het afgelopen jaar graag dicht bij huis bleven, op een camping of vakantiepark in Nederland, of voor een hotelovernachting bij zee kozen zoeken we nu weer graag naar een luxe vakantie ver van huis.

All Inclusive vakanties

Houd je van luxe hotelkamers, grote restaurants, enorm grote zwembaden, en geen onverwachte kosten? Kijk dan eens naar een vakantie in een all inclusive hotel. Deze zijn de vinden in diverse Europesche vakantielanden, maar ook buiten de Europesche grenzen. Zo zijn de eilanden Curacao, Bonaire en Aruba interessant, en ook de diverse Canarische Eilanden waaronder Tenerife.

Het vinden van een leuk hotel is niet makkelijk, omdat het aanbod ongelofelijk groot is. En ieder luxe ook écht anders is dan alle anderen. Daarom een top 3 lijstje, gemaakt door Vakantievergelijker.

Turkije

De meeste all inclusive hotels zijn in de vele badplaatsen van Turkije te vinden. Opgeteld bij elkaar zijn dit er zeker meer dan 500. Lara, grenzend aan Antalya, is populair bij de Nederlanders en die vinden we dan ook terug in dit lijstje:

Titanic Beach Hotel

Het 5 sterren Titanic hotel in Lara bestaat al 20 jaar. En omdat dit tussentijds steeds gemoderniseerd wordt, blijft dit een absolute topper. Gebouwd in de vorm van het bekende schip de Titanic, en verspreid liggen er 4 restaurants en 7 bars. Met de kinderen is het hier super, omdat het kinderbad, gelegen in de grote tuin, ook een watertractie heeft met de vorm van een boot. Bovendien zijn er nog volop andere zwembaden en is het direct gelegen aan het zandstrand.

Miracle Resort

Naast het Titanic hotel is het Miracle Resort gebouwd. Met 5 restaurants en 5 bars, en vele glijbanen is dit ook een super luxe all inclusive hotel. Eigenlijk net zoveel luxe als bovenstaand hotel, maar toch heel anders van opzet en look and feel.

Rubi Platinum Spa Resort

Het toffe aan dit hotel is de keuze in kamertypes. Zo zijn er tientallen hotelkamers waarbij je een eigen privé-zwembad ter beschikking hebt. Met deze swim-up kamers spring je vanuit je terras direct in het privé zwembad. Wel is dit zwembad gedeeld met andere kamers, maar tegelijkertijd heb je genoeg privacy.

Luxe hotels in overvloed

Dit is een voorbeeld van 3 leuke hotels, waarbij je stuk voor stuk een super deluxe resort ter beschikking hebt. En natuurlijk kan je veel verder kijken, de prijzen zijn op dit moment ongelofelijk hoog, waardoor vergelijken nog meer loont dan anders. De vertrekperiode is van doorslaggevende factor om te besparen op je vakantie. De zomervakantie is in het hoogseizoen, en dan betaal je al snel 1500 euro per persoon voor een 8 daagse compleet verzorgde reis.

De weken voor en na de zomervakantie kan je voor de helft van de prijs genieten van exact dezelfde luxe, en waarschijnlijk ook meer rust.