5 Voordelen van Valet Parkeren bij Schiphol

5 Voordelen van Valet Parkeren bij Schiphol

Ga je binnenkort op reis en vlieg je vanaf Schiphol? Dan doe je er verstandig aan om met je eigen auto naar Schiphol te komen en te kiezen voor Valet Parkeren. Wat de voordelen zijn van Valet Parkeren? Wij hebben de belangrijkste 5 voordelen voor je op een rijtje gezet!

Bespaar tijd

Schiphol parkeren? Kies voor Valet parkeren, hiermee bespaar je namelijk heel veel tijd! Je geeft je sleutels namelijk af aan iemand die je auto op een veilige plek gaat parkeren. Het afgeven van de sleutels doe je normaal gesproken zo dicht mogelijk bij de ingang van de luchthaven, dus dit bespaart je veel tijd. Deze tijd kun je nu benutten door wat later van huis te gaan, of juist om op de luchthaven nog even lekker te gaan shoppen!

Extra services

Het is mogelijk om bij Valet Parkeren gebruik te maken van extra diensten. Denk hierbij aan het laten schoonmaken van je auto. Ideaal als je het altijd druk hebt met je werk en eigenlijk nooit tijd hebt om je auto goed schoon te maken. Als je kiest voor deze service, weet je zeker dat je kunt rekenen op een schone auto bij terugkomst. Ook kun je ervoor kiezen om je auto overdekt te laten parkeren.

Voordelig

Weleens met het openbaar vervoer naar de luchthaven gereisd? Dan zal het je opgevallen zijn dat dit nog best duur is. Hier komt bij dat je ook nog moet reizen naar de dichtstbijzijnde opstapplek, wat vaak ook nog eens tijd en geld kost. Los van de kosten, gaat er ook veel tijd zitten in het reizen met de trein, omdat je bijvoorbeeld moet wachten op de volgende trein als je moet overstappen. Valet Parking Schiphol is, als je het vergelijkt met reizen met het openbaar vervoer, nog helemaal geen gek idee. Het is voordelig en ook nog eens een erg fijne manier van reizen!

Comfortabel

Vind je het fijn om comfortabel te reizen? Ga dan gewoon lekker met je eigen auto naar de luchthaven. Hierbij beschik je over je eigen verwarming in de auto, of kun je de airco aanzetten, als het heet is. Je bepaalt zelf de muziek onderweg en hoef je niet te praten met mensen waar je eigenlijk helemaal geen zin in hebt. Heerlijk toch?

Veilig

Valet parkeren betekent veilig parkeren. Voordat je jouw autosleutels overdraagt, wordt er eerst een inspectieronde gedaan. Hierbij worden er foto’s gemaakt van de auto, waarbij beide partijen vast kunnen stellen dat eventuele schade die zichtbaar is bij terugkomst er al zat, of dat deze nieuw is. De auto wordt vervolgens door een opgeleide medewerker veilig gestald. Na je reis staat de auto weer op de afgesproken plek voor je klaar. Ideaal toch?