U heeft geen flash player geinstalleerd. Installeer flash player via onderstaande link:
Klik hier om flash player te installeren
nieuwsbrief ontvangen?

Drenthe fietsprovincie

In de Kwaliteitmonitor 2015 scoort Drenthe 5 sterren als fietsregio van Nederland!

 

Heerlijke proeverijtjes

Kom ook eens genieten van onze High Tea & High Wine! Gezellig met z'n tweetjes of met een groter gezelschap. Kan ook in combinatie met een uurtje bowlen.

Voor meer informatie klik hier.

 

Veelzijdig Hoogeveen

Hotel Hoogeveen, omgeven door een vijverpartij, is rustig gelegen nabij het modieuze stadscentrum van Hoogeveen en is gemakkelijk te bereiken via de A28. Als stad in het groen is Hoogeveen een ideaal startpunt voor mooie fiets- en wandeltochten. Het Nationaal Park “Dwingelderveld” en de vele boswachterijen bieden een zeer veelzijdige natuur. Giethoorn, ook wel  Hollands Venetië genoemd ligt op korte afstand.

Hotel Hoogeveen beschikt over 40 hotelkamers, het sfeervolle restaurant "De Rozentuin" en een gezellige brasserie. Daarnaast heeft het hotel 10 zalen voor 5 tot 200 personen, geschikt voor bijeenkomsten en partijen van uiteenlopende aard. In het gehele hotel heeft u de beschikking over gratis draadloos internet.

Actief bezig zijn kan in het bowlingcentrum met 10 volautomatische banen, een gezellige bar met open haard en zitjes en een "aparte" ruimte voor kleine gezelschappen. Bij het hotel kunt u een fiets huren en naast het hotel zijn 11 kunstgras tennisbanen en 6 voetbalvelden gelegen. Dus ook voor de sportieveling is er genoeg te doen! Tevens vindt u op ca. 500 meter van het hotel een zonnestudio, waar u heerlijk kunt ontspannen na een lange dag.


Graag tot ziens!